ویزای کانادا

چک لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا

1-      اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه ی پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است

2-      یک قطعه عکس جدید 3/5 * 4/5  رنگی با زمینه سفید

3-      ترجمه ی شناسنامه و کارت ملی

4-      ترجمه سند ازدواج در صورت هم سفر بودن با همسر

5-      ترجمه ی گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان

6-      تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه

7-      مدارک مالی ، شامل  نامه ی تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل  بانک به همراه گردش چهار ماهه ی حساب که نشان دهنده ی میزان درآمد ماهیانه ی متقاضی باشد .  در صورتی که گواهی سپرده ی بلند مدت ، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار ، سند اتومبیل واجاره نامه دارید نیز ارائه دهید ( مدت اعتبار نامه ی تمکن مالی و ریز پرینت 4 ماه آخر یک ماه است )

8-      ترجمه ی اسناد ملکی

9-      مدارک شغلی برای کارمندان : گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار ، عنوان شغلی و درآمد سالیانه ، نام مدیر یا سوپروایزر ، و مدت زمان موافقت شده با مرخصی با ذکر سفر به کانادا) ، ترجمه ی فیش حقوقی دو ماه آخر ، ترجمه ی لیست بیمه ی دو ماه آخر ، و ترجمه ی حکم کارگزینی

کارفرمایان :ترجمه  " آگهی  تاسیس " ، " آگهی تغییرات " و " آگهی تصمیمات " شرکت در روزنامه ی رسمی ، ترجمه ی لیست بیمه و فیش حقوقی 2 ماه آخر کارمندان ، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده ، نامه ی تمکن بانک شرکت ، و ریز پرینت 4 ماه آخر به لاتین

تجار : ترجمه ی کارت بازرگانی ، گواهی اتاق بازرگانی ، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده ، ترجمه ی لیست پرداخت بیمه

پزشکان :  ترجمه ی پروانه دائم طبابت ، کارت نظام پزشکی ، ترجمه ی پروانه مطب ، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده ، و ترجمه ی لیست پرداخت بیمه

مهندسان : ترجمه ی پروانه ی نظام مهندسی یا جواز ساخت

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد : ترجمه ی پروانه ی بهره برداری ، ترجمه جواز کسب ، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده ، و ترجمه ی لیست پرداخت بیمه

بازنشستگان :ترجمه ی حکم بازنشستگان و ترجمه ی فیش حقوقی  دو ماه آخر بازنشستگی ( در صورت افزایش حقوق ، ترجمه ی حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود )

10-  دعوت نامه : شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی ، نسبت ، دلیل سفر متقاضی ، آدرس و تلفن ، مدت زمان اقامت ، و هرگونه موارد مرتبط دیگر ، ( دعوت نامه پس از تنظیم باید باید به مهر و امضای دفتر ثبت (Notary Public) برسد

مدارک فرد دعوت کننده  : ارائه ی کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card) پاسپورت کانادایی ، شناسنامه ی کانادایی (Canada Brith Certificate) یا کارت اقامت (PR Card) از سوی فرد دعوت کننده الزامی است همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده ، شامل گواهی اشتغال به کار ، نامه ی بانک ، برگه مالیاتی (Notic Of Assessment) وفرم های T4  یا T1 تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه ی درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند

در صورت نداشتن دعوت نامه ، ارائه ی رزرو هتل و شرح برنامه ی سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی است

11-  ترجمه ی رضایت نامه ی محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند .رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند .

12- قیمت اخذ ویزای کانادا :

ویزا با دعوتنامه توریستی 620 دلار آمریکا

ویزا بدون دعوتنامه توریستی 310 دلار آمریکا