ویزای مجارستان

"مدارک مورد نیاز سفارت مجارستان"

1-    کلیه مدارک علاوه بر ترجمه انگلیسی نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه دارند

اصل گذرنامه با حداقل 7ماه اعتبار همراه با امضای صاحب گذرنامه + اصل گذرنامه های گذشته

2-     دو قطعه عکس 3/5 * 4/5 (جدید ، رنگی ، تمام رخ ، با زمینه روشن که 80% عکس دربرگیرنده صورت فرد متقاضی باشد

3-    اصل شناسنامه ایرانی

4-    مدارک شغلی

برای دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل ، کارت دانشجویی

اعضای هیئت علمی دانشگاه ها : اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر + گواهی اشتغال به کار

برای دانش آموزان : گواهی اشتغال به تحصیل( برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی سفر میکنند نامه مرخصی با تایید مدیر مدرسه الزامی میباشد .

برای صاحبان شرکت های خصوصی (مدیر عامل ، رئیس هیئت مدیره ، نائب رئیس هیئت مدیره ، عضو هیئت مدیره و ...) : اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت

برای کارمندان شرکت های خصوصی : ( گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت با ذکر سمت ، سابقه کار ، مشخصات فردی ( نام و نام خانوادگی کامل ، شماره پاسپورت ) تاریخ شروع به کار ، میزان حقوق ، تاریخ شروع و اتمام مرخصی + لیست بیمه از اداره تامین اجتماعی (ارائه سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر همراه با مهر سازمان تامین اجتماعی الزامیست ) + آخرین فیش حقوقی

برای کارمندان بخش دولتی : آخرین حکم کار گزینی + آخرین فیش حقوقی به  همراه مهر + گواهی اشتغال به کار

برای بازنشستگان : آخرین حکم بازنشستگی + آخرین فیش حقوقی

برای کسبه : اصل جواز / اصل کارت بازرگانی

برای پزشکان : اصل پروانه مطب + اصل کارت نظام پزشکی ، پروانه دائم پزشکی

برای مهندسان : اصل پروانه مهندسی + اصل کارت نظام مهندسی ( در صورت اشتغال درشرکت ، مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارائه گردد )

برای ساختمان سازان : اصل گواهی ساختمان / اصل قراردادهای کاری / اصل پایان کار ساختمان .

برای وکلا : اصل پروانه وکالت + اصل کارت وکالت

5-    مدارک بانکی  و مالی

  • برای حساب های کوتاه مدت یا جاری : برای حساب های کوتاه مدت گواهی تمکن مالی 3 ماهه صادره از امور بین الملل به لاتین + ریز پرینت سه ماه آخر ، همچنین برای کلیه ی موارد می بایست میزان در آمد شخصی حساب های بانکی در آن ها مشخص باشد .
  • برای حساب های بلند مدت :گواهی تمکن 3 ماهه بانک مربوطه به همراه گردش سه ماه سود حساب
  • حداقل مانده حساب : حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست 50 میلیون تومان باشد

نکته : می بایست میزان در آمد شخصی در حسابهای بانکی مشخص باشد ، افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمی باشد .

6-    سند ملکی : اصل سند مالکیت بنام مسافر

نکته :رضایت نامه محضری برای افراد زیر 18 سال در صورت عدم درخواست ویزا برای یکی از والدین الزامی می باشد

حضور مسافر در محل سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی می باشد .

سفارت اسپانیا : ترجمه رسمی به زبان اسپانیایی همراه با مهر مترجم صادره در 6 ماه اخیر (هزینه ی ترجمه به عهده مسافر می باشد .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد مبالغ و شرایط ارائه ضمانت بازگشت از سفربا کارشناسان فروش ما در شرکت تماس حاصل نمایید .