ویزای بلغارستان

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای بلغارستان

  1. اصل گذرنامه با ۶ ماه اعتبار کامل
  2. یک قطعه عکس تمام رخ جدید، رنگی زمینه سفید ۳* ۴، با نمایش درست صورت و قابل قبول برای سفارت بلغارستان

کپی تمامی صفحات شناسنامه روی برگه ، کپی کارت ملی  A4 هر کدام به صورت جداگانه

  1. کپی صفحه اول و دوم پاسپورت و صفحات دارای ویرا روی برگه A4 هر کدام به صورت جداگانه
  2. گواهی بانکی به مدت حداقل ۳ ماه  به لاتین
  3. گواهی اشتغال به کار، جواز کسب ،پروانه ی مطب یا اساسنامه شرکت با ترجمه ( موارد لازم به ذکر در گواهی اشتغال به کار: نام و نام خانوادگی / نام شرکت یا موسسه / سمت دقیق / مدت زمان اشتغال به کار در آن شرکت موسسه / میزان حقوق دریافتی ماهیانه / مهر و امضای مدیر عامل یا رئیس هئیت مدیره )

توجه داشته باشید در صورت ریجکت شدن کلیه مدارک مبنی بر علت رد شدن ویزا جهت اخذ ویزای بلغارستان الزامیست و ارائه اطلاعات غلط ممکن است باعث رد تقاضا و در نتیجه ممانعت از ورود شما به کشور بلغارستان گردد و اینکه صدور ویزا از طرف سفارت بلغارستان به معنای ورود قطعی شما به کشور بلغارستان نمی باشد.