ویزای اوکراین

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای اوکراین

  1. اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار کامل
  2. دو قطعه عکس 3/5 * 4/5 (جدید ، رنگی ، تمام رخ ، با زمینه روشن که 80% عکس دربرگیرنده صورت فرد متقاضی باشد )
  3. کپی شناسنامه  صفحه اول و دوم
  4. مدارک  شغلی : گواهی اشتغال به کار، جواز کسب ،پروانه ی مطب یا اساسنامه شرکت با ترجمه ( موارد لازم به ذکر در گواهی اشتغال به کار: نام و نام خانوادگی / نام شرکت یا موسسه / سمت دقیق / مدت زمان اشتغال به کار در آن شرکت موسسه / میزان حقوق دریافتی ماهیانه / مهر و امضای مدیر عامل یا رئیس هئیت مدیره )
  5. مدارک بانکی: برای حساب های کوتاه مدت یا جاری : برای حساب های کوتاه مدت گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل به لاتین + ریز پرینت شش ماه آخر ، همچنین برای کلیه ی موارد می بایست میزان در آمد شخصی حساب های بانکی در آن ها مشخص باشد .
    • برای حساب ها بلند مدت : بانک مربوطه + ریز پرینت سود حساب سه ماه آخر
    • حداقل مانده حساب : حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست 50 میلیون تومان باشد

نکته : می بایست میزان در آمد شخصی در حسابهای بانکی مشخص باشد ، افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمی باشد .

  • نکته :رضایت نامه محضری برای افراد زیر 18 سال در صورت عدم درخواست ویزا برای یکی از والدین الزامی می باشد

حضور مسافر در محل سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی می باشد .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد مبالغ و شرایط ارائه ضمانت بازگشت از سفربا کارشناسان فروش ما در شرکت تماس حاصل نمایید .