ویزای هلند

مدارک مورد نیاز سفارت هلند

1-     اصل گذرنامه با حداقل 7ماه اعتبار همراه با امضای صاحب گذرنامه + اصل گذرنامه های گذشته

2-      دو قطعه عکس 3 * 4 (جدید ، رنگی ، تمام رخ ، با زمینه روشن که 80% عکس دربرگیرنده صورت فرد متقاضی باشد )

3-     اصل شناسنامه ایرانی

4-     مدارک شغلی

برای دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل

اعضای هیئت علمی دانشگاه ها : اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر + گواهی اشتغال به کار

برای دانش آموزان : گواهی اشتغال به تحصیل

برای صاحبان شرکت های خصوصی (مدیر عامل ، رئیس هیئت مدیره ، نائب رئیس هیئت مدیره ، عضو هیئت مدیره و ...) : اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت ، گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت با ذکر سمت و سابقه کار و مشخصات فردی ( نام و شماره پاسپورت ) ، تاریخ شروع به کار و میزان حقوق همراه با مهر و امضاء روی سربرگ شرکت .

برای کارمندان شرکت های خصوصی : ( گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت با ذکر سمت ، سابقه کار ، مشخصات فردی ( نام و نام خانوادگی کامل ، شماره پاسپورت ) تاریخ شروع به کار ، میزان حقوق ، تاریخ شروع و اتمام مرخصی + لیست بیمه از اداره تامین اجتماعی (ارائه سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر همراه با مهر سازمان تامین اجتماعی الزامیست )

برای کارمندان بخش دولتی : آخرین حکم کار گزینی + آخرین فیش حقوقی به  همراه مهر + گواهی اشتغال به کار

برای بازنشستگان : آخرین حکم بازنشستگی + آخرین فیش حقوقی

برای کسبه : اصل جواز / اصل کارت بازرگانی

برای پزشکان : اصل پروانه مطب + اصل کارت نظام پزشکی

برای مهندسان : اصل پروانه مهندسی + اصل کارت نظام مهندسی ( در صورت اشتغال درشرکت ، مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارائه گردد )

برای ساختمان سازان : اصل گواهی ساختمان / اصل قراردادهای کاری / اصل پایان کار ساختمان .

برای وکلا : اصل پروانه وکالت + اصل کارت وکالت

5-     مدارک بانکی و مالی

  • برای حساب های کوتاه مدت یا جاری : برای حساب های کوتاه مدت گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل به لاتین + ریز پرینت سه ماه آخر ، همچنین برای کلیه ی موارد می بایست میزان در آمد شخصی حساب های بانکی در آن ها مشخص باشد .
  • برای حساب ها بلند مدت : بانک مربوطه + ریز پرینت سود حساب سه ماه آخر
  • حداقل مانده حساب : حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست 50 میلیون تومان باشد

نکته : می بایست میزان در آمد شخصی در حسابهای بانکی مشخص باشد ، افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمی باشد .

6-      سند ملکی : اصل سند مالکیت بنام مسافر

نکته :رضایت نامه محضری برای افراد زیر 18 سال در صورت عدم درخواست ویزا برای یکی از والدین الزامی می باشد

نکته : برای کسانی که منبع در آمدشان از طرق مختلف تامین می گردد ارائه مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی می باشد . مانند ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده بلند مدت ایشان به آن واریز می گردد حداقل زمان افتتاح حساب بلند مدت ، می بایست 6 ماه قبل از تاریخ سفر مسافر باشد .

نکته : ارائه کپی از تمام مدارک در اندازه A4  به همراه اصل مدارک هنگام ثبت نام الزامی میم باشد ( در صورت عدم وجود کلیه مدارک هنگام ثبت نام ، موظف به تکمیل مدارک خود حداکثر تا دو روز پس از تاریخ ثبت نام میباشد )

حضور مسافر در محل سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی می باشد .

سفارت هلند : ترجمه رسمی به زبان لاتین همراه با مهر مترجم صادره در 6 ماه اخیر (هزینه ی ترجمه به عهده مسافر می باشد .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد مبالغ و شرایط ارائه ضمانت بازگشت از سفربا کارشناسان فروش ما در شرکت تماس حاصل نمایید .