ویزای یونان

مدارک سفارت یونان

کلیه مدارک علاوه بر ترجمه انگلیسی نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه دارند

  • اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌های قبلی

مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم

ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است

  • ·         1 قطعه عکس 4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)
  • اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن (قابل ذکر است جهت تائید شناسنامه داشتن مهر ثبت‌احوال در کنار نام همسر و فرزندان الزامی است.)
  • شناسنامه ایرانی
  • مدارک شغلی : اصل و ترجمه مدارک شغلی به همراه آخرین مدارک تحصیلی و دفترچه بیمه (جهت تائید مدارک شغلی) که برای کلیه مشاغل الزامی است.

پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی به همراه نامه تاییدیه از سازمان نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی برای تائید دانشنامه پزشکی به وزارت بهداشت مراجعه نمایند

وکلا: پروانه وکالت

مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، سابقه بیمه از تأمین اجتماعی با مهر سازمان (ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت گرفتن مهر دادگستری و مهر تاییدیه وزارت امور خارجه الزامی است)

بازنشسته‌ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی

مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان و ارائه اصل آخرین آگهی تغییرات آن شرکت

در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان

دانش آموزان، دانشجویان، اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است و علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه نیز دارد .

جهت تائید مدرک تحصیلی برای گرفتن تائید دادگستری و امور خارجه لطفاً موارد ذیل در نظر گرفته شود .

محصلین در پایه دبستان و راهنمایی و دبیرستان: گواهی تحصیلی باید مهر مدرسه و منطقه و آموزش و پرورش استان و مهر و امضاء شخص مربوطه را داشته باشد .

محصلین در پایه پیش‌دانشگاهی: مرحله اول گرفتن مهر آموزش و پرورش استان تهران، مرحله دوم مراجعه به پیشخوان دولت جهت گرفتن تائیدیه تحصیلی و ارائه آدرس دارالترجمه (که بعد از انجام این مراحل یک هفته بعد تائیدیه به دارالترجمه ارسال می‌گردد). ضمناً قابل ذکر است مرحله انجام تائید دادگستری و امور خارجه توسط دارالترجمه 3 تا 4 روز کاری زمان می‌برد

دانشجویان دانشگاه آزاد علاوه بر مهر دانشگاه برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به ستاد مرکزی دانشگاه آزاد مراجعه نمایند .

دانشجویان دانشگاه‌های دولتی علاوه بر مهر دانشگاه برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به وزارت علوم مراجعه نمایند

  • مدارک بانکی:  اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 3 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

حساب‌های جاری: کارکرد 3 ماه اخیر به زبان انگلیسی

گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده های بانکی به همراه گردش 3 ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد

  • اصل و ترجمه سند مالکیت
  • برای فرزندان زیر 18سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه با تائید دادگستری و امور خارجه دارد
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار

تکمیل فرم مشخصات فردی

کلیه مدارک شغلی و گواهی‌های تحصیلی در صورتی که به زبان انگلیسی باشد نیاز به تائید ندارد .

حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است .

لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4  و در یک نسخه ارائه شود .

 

 

حضور مسافر در محل سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی می باشد .

سفارت یونان : ترجمه رسمی به زبان لاتین همراه با مهر مترجم  ، امورخارجه ودادگستری صادره در 6 ماه اخیر (هزینه ی ترجمه به عهده مسافر می باشد .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد مبالغ و شرایط ارائه ضمانت بازگشت از سفربا کارشناسان فروش ما در شرکت تماس حاصل نمایید