منوی سایت

مدارک مورد نیاز ویزا

مدارک سفارت فرانسه

1.شناسنامه ایرانی
۲. گذرنامه
توجه: اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد.
۳. از صفحه‌های اول و دوم گذرنامه و همین طور باقی صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، کپی بگیرید.
۴. دو قطعه عکس رنگی
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد. طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزای فرانسه چاپ خواهد شد.
۵. اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی
-
برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
-
برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ رسمی شرکت و به زبان انگلیسی یا فرانسه
-
برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
-
برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
-
برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی
۶. مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی
پرینت حساب بانکی 3 ماه  باید روی سربرگ انگلیسی بانک و مهرشده به سفارت فرانسه ارائه شود.

نکته :رضایت نامه محضری برای افراد زیر 18 سال در صورت عدم درخواست ویزا برای یکی از والدین الزامی می باشد

حضور مسافر در محل سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی می باشد .

سفارت فرانسه : ترجمه رسمی به زبان انگلیسی همراه با مهر مترجم صادره در 6 ماه اخیر (هزینه ی ترجمه به عهده مسافر می باشد .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد مبالغ و شرایط ارائه ضمانت بازگشت از سفربا کارشناسان فروش ما در شرکت تماس حاصل نمایید .

To Top